lauantai 27. lokakuuta 2012

Lämmintä
Uulalla on tädin neuloma takki, vähän löysä, mutta kyläilyyn ja ulkoiluun sopiva. Edellinen vihreä jäi liian lyhyeksi, kun pikkukissasta kasvoi iso.

Äiti leipoo parasta piimäkakkua, tässä torppatilanteessa muiden tekemät ruokalahjoitukset ovat korvaamattomia.

Uutta lempparilehteä oli tullut jo toinenkin numero. On ollut loma ja mukavia lomaretkiä, kamera on ollut mukana, mutta yhtään kuvaa en ole ottanut.

4 kommenttia:

 1. Ihana villis! Pitää kyllä itsekin tehdä napillinen villapusero jollekin kisulle - tai vaikka kaikille.

  VastaaPoista
 2. Hanna: Pakko olla napit tai en saa puettua villapaitaa. Uula on kuin saippuapala, tuollaisesta versiosta se jopa tykkää ja saattaa olla paikallaan kolme sekuntia, jolloin saan napitettua muutaman napin. Näkisitpä.

  VastaaPoista
 3. Onpa hieno pomppa pojalla! Tavulle (joka täytti muuten hiljan kaksi vuotta!) pitäis saada samanlainen.

  Minä luin eka numeron tuosta lehdestä, ja se oli aika jees. Ootin kuitenkin jotenkin enemmän? Musta esim. se yks sisustusjuttu oli jotenkin suttainen ja mua haittas, kun siinä kodissa oli vaikkapa tiskikoneen luukku auki. Pikkujuttu, mutta silti. Johtuisko siitä, että valokuvaaja-asukas oli itse kotinsa kuvannut, ja sitä on sitten sokea tuollaiselle. Idealtaan kuitenkin tosi kaunis lehti!

  VastaaPoista
 4. maijja: Virkkasin nopsasti toisenkin takin, sopivamman Uulalle, semmoista sutjakkaampaa mallia, joka päällä voi ponnistaa korkeushyppyjä. Automatkoilla noita lähinnä käytetään. Ulkonakin on käyty nuuskimassa lokakuuta, mutta kaksi minuuttia riitti vallan mainiosti.

  En vielä tiedä mielipidettäni tuosta lehdestä, päätin, että ostan nyt vielä sen kolmannenkin ja päätän sitten. Ainakin siinä on hyvä paperi ja löysin sen avulla pari kirjaa, jotka jostain syystä oli ihan pakko tilata.

  VastaaPoista