sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Jälkimaku
Eilen oli juhlapäivä, merkkipäivä, syntymäpäivä. Oli ystävät, oli pulppuava puhe, oli kukkia, oli pallerot katossa, oli ongintaa ja bingon palkintona suihkumyssy.

En ottanut yhtään kuvaa itse juhlista, usein niin käy, kun on itse juhlinnan aihe, mutta nämä tämän aamun kuvat ehkä auttavat kuvittelemaan kuinka kivaa oli. En nauti huomion keskipisteenä olemisesta, mutta pystyn olemaan sen kanssa, pidän pienistä juhlista ja siitä, että seuraavan päivän aamuna on vielä kakkua aamupalaksi. Pidän niistä tytöistä jotka täällä olivat, ne kun kuitenkin tuntevat minut niin hyvin.

Iästä onneksi vaihtui vain se jälkimmäinen numero, eikä tarvitse opetella kirjoittamaan kahta täysin uutta numeroa. Ja se jälkimmäinen on ihan kiva, vaikka kulmikas onkin.

5 kommenttia:

 1. Myöhästyneet onnittelut, ystävä armas, kippuravarvas! (Nämä kolme viimeisintä lainasin yhdestä lähtemättömästi mieleeni jääneestä postikortista, jonka joskus lähetit minulle, kierrätys kunniaan!)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea! Minä joudun opettelemaan kahden uuden numeron piirtämistä ensi vuonna. Vielä on hetki armon aikaa. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos juhlista! Ne oli kyllä ihanat :)Onpas muuten kulunut aikaa kun olen käynyt lukemassa, edellisestä blogistakin oli koko kesä lukematta! Täällä tulee aina niin hyvä mieli ja sellainen olo että vau hei, mä tunnen noi tyypit. Ihania kuvia ja kaikkia taas. Huomenna tullaan virpomaan, loru on seuraavanlainen (jos se ei pikkuherran suusta huomenna tule aivan näin, niin tiedätte kuitenkin mikä sen oli tarkoitus olla): Virvon varvon, tulevaks vuodeks, pääsiästä, ja ihania värikkäitä sammakoita!

  VastaaPoista
 4. Päivi: Kiitos itsellesi ja ihanille virpojille, nyt voinkin sitten laittaa oven säppiin, kun tutut lapset on jo käyneet ja pelätä verhon takana vieraita lapsia. Uula Urponen yrittää mutustella virpomisoksia, saapa nähdä miten tässä käy, luultavasti huonosti.

  VastaaPoista