perjantai 3. toukokuuta 2013

Mummin ruukkuKulunein kaikista on Rauha-Mummin vanha ruukku, pidän sitä ohjenuorana, kun etsin kirpputoreilta vanhoja ruukkuja.

Musta ja pieni on hyväkuntoisempi saman tehtaan ruukku, jonka toivon patinoituvan yhtä kauniiksi kuin valkoinen on nyt. Keskimmäinen kermanvalkea on hyvää seuraa noille kahdelle, vaikkei ehkä olekaan niin vanha.

On ollut mukava huomata, että kovalehtiset kasvit, kuten nuo kuvassa, saavat olla rauhassa pureskelijoilta, Kissa Tsaikovski kun on erikoistunut kasvien tuhoamiseen.

Ja tuo kultainen tuossa, se on toinen tarina, mutta hyvän kirpputorionnen tulosta sekin.


3 kommenttia:

 1. Sykähdyttävän kaunis tuo Rauha-mummin ruukku. Hieno asetelma myös.

  Tekee nyt mieli mennä kirpputoreille, en ole käynyt kuukausiin, kun päätin, etten tähän asuntoon tarvitse enää tavaraa, tämä tarina alkaa olla ohi, kun en tästä kodinnäköistä saanut tehtyä alkuunkaan.

  VastaaPoista
 2. On kyllä kauniit ruukut, sopivat kauniisti yhteen. Rauha on mielestäni todella kaunis nimi, on minun jos-mulla-on-joskus-lapsia-niin nimeksi-tulee- listalla.

  VastaaPoista
 3. Ilona: Mutta, että kirput voivat tarttua internetin välitykselläkin, voi pojat! Kannattaa pitää silmät auki alahyllyjen kohdalla, sillä ihmiset viskaavat myyntiin kauniita vanhoja ruukkuja varsinkin keväisin.

  Nina: Minulle Rauha nimenä tuo mieleen tietenkin Mummin, mutta myös Pekka Töpöhännän Rauhan ja Riston.

  VastaaPoista