perjantai 21. helmikuuta 2014

Vihreä
Vihreä on uskollinen ystävä, se on kuin joku otus joka seuraa minua elämän eri vaiheista toisiin, joskus se on vaalea, joskus minttu ja silloin tällöin tummakin tai kirkas. Lempivärini se ei ehkä kuitenkaan ole, mutta lähellä sitä.

Vihreitä ovat olleet asiat, joista olen ollut ylpeä, kuten 12-vuotiaana saatu oma huone ja yhdeksännellä luokalla ommeltu juhlapuku vanhasta Metsovaaran verhosta, käytän sitä edelleen. Vihreää on myös matossa, jonka tein kesällä 2008.

Työhuonekin on vihreä, se on ollut hyvä valinta, vaikkei huone työhuoneena olekaan vielä toiminut. Sävyksi valitsin sellaisen, jossa on paljon keltaista. Se on ainoa huone, jossa on maalatut seinät, ihan vaan siltä varalta, jos inspiraatio iskee ja seinän värin on vaihduttava.

Ystäväni Laura sanoi joskus, että kamalin väriyhdistelmä on pinkki ja vihreä. Juuri se on minun lempparini, siltikin voimme kävellä kadun samalla puolella. Kuten jo aiemmin sanottu, nämä väriasiat vaan herättävät tunteita.

5 kommenttia:

 1. Ihania heleitä vihreitä, juuri minun lempparisävyjäni. Tuo lehtikuvioitu kannu (?)on kaunis!

  Heh, pinkki ja vihreä on myös minun yksi lemppari väriyhdistelmäni. Miten joku voi olla pitämättä siitä? :D

  VastaaPoista
 2. Ihania vihreän eri värisävyjä! Vihreä on kyllä todella raikas ja ihana väri :')


  https://rakkaudellasatua.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Karkkis: Lehtikuvioinen on Ruotsalaisen Gustavsbergin Berså-sarjan sirotin. Sillä on kaunis, hieman kummallinenkin muoto. Ruotsissa kyseistä sarjaa tehdään yhä ja ymmärtääkseni sekä uudet, että vanhat ovat hyvinkin hinnoissaan. Eli jos kirppiksellä tulee vastaan sopivaan hintaan, niin se on jo todellinen löytö.

  Satua: Kai se on kevään läheisyys, joka pistää kaipaamaan enemmän vihreää, vaikka meillä se on kyllä kestona vähän siellä ja täällä.

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi sinulla ja ihana koti teillä! Löysin päivällä tämän blogin ja luin heti kerralla läpi. Nyt aion lukea toisen bloginne läpi kerralla ;)

  VastaaPoista
 5. Talvikettu: Hauskaa että löysit tänne ja toiseenkin blogiin, huomaan, että monet lukijat valitsevat jomman kumman luettavakseen, jotkut sitten jaksavat molempien blogien horinoita.

  VastaaPoista