lauantai 9. elokuuta 2014

Lintujen taloEihän se ihan tämän yhden lempilamppuni veroinen ole, mutta jonkinlainen yritys kuitenkin. Sanotaan, että otin hieman vaikutteita. Siis inspiroiduin.

Tiimarin loppuunmyynnistä ostettuja lintuja kohdeltiin ensin siinä määrin kaltoin, että tökkäsin niihin rautalangan. Valittuun kohtaan lampusta laitoin teippiä, ettei rautalanka kuluta maalia talon pinnasta. Ihan lähelle valonlähdettä en laittanut lintua, ettei synny mitään feniks-ilmiötä.

Talovalo tai valotalo on House Doctorin valmistama, sekin on löytö eräästä loppuunmyynnistä, muttei sentään Tiimarin.

Nyt pitäisi vielä vaihtaa himmeämpi lamppu nykyisen tilalle, että tätä lintujen valtakuntaa voisi katsella ilman aurinkolaseja. No sitten joskus.

10 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä kiva! Kelpuuttaisin meillekin.

  VastaaPoista
 2. Hauska lintulamppu! Sopii teille loistavasti, heh.

  VastaaPoista
 3. Nelly: Siitä vaan tekemään. Ainakin Perobasta saa taloja.

  Jaana: Haaveilen vielä jonkun hienon vähän isomman linnun lisäämisestä tai toisaalta joku jouluinen punatulkku sopisi myös.

  Karkkis: Niin sopii meistäkin ja linnut saa nopsasti pois, jos iskee joku aikuisuuspuuska puun takaa.

  VastaaPoista
 4. Ohhoh! Oon sitä mieltä, että moinen talo saattaisi toimia myös oivasti ponien kotina ;)

  VastaaPoista
 5. Ponityttö: Kyllä siihen mahdollisesti kolme isoa ponia rinnakkain mahtuisi, pienempiä toki enemmänkin. Sitten vaan sellainen lamppu, ettei se kuumene ja sulata poneista muovilientä.

  VastaaPoista
 6. Onpas söpö!
  Minä sitten vierailen ekaa kertaa tässä blogissa, en tiedä, miten tää on mennyt ohi. :( Mutta mukana nyt siis täälläkin!

  VastaaPoista
 7. On kyllä hieno! Meilläkin asustaa muutama Tiimarin loppuunmyynnistä kotiutunut lintu.

  VastaaPoista
 8. Kirsikka: No hyvä että löysit tänne, Salonki on blogina hieman toisenlainen, kuin puukenkä ja räsymatto. Tämä on sellainen koelaboratorio, jossa kaikki on sallittua ja mahdollista.

  jEnni: Hyvä, että ne saivat hyvät kodit, eivätkä joutuneet mihinkään murskaimeen tai muuhun kamalaan. Ovatko ne vielä muovipussissa vai oletko jo keksinyt käyttöä?

  VastaaPoista
 9. Mitään käyttöä ei vielä linnuilla ole, mutta eikös aina pidä lintuja olla varastossakin ;) Tänään tuli hyviä uutisia; voi olla että Tiimari tekee comebackin...jääkäämme seuraamaan tilannetta.

  VastaaPoista