tiistai 14. lokakuuta 2014

TavallistaNeilikat ovat kiitollisia, pidän sellaisista monen viikon kukista.

Ikkunainstallaatio pakattiin viime viikolla laatikkoon odottamaan tulevaa. Toivoisin voivani vähän kiertää sen kanssa tätä maata ensi vuoden puolella, mutta katsotaan nyt järjestyykö rahoitus. Jos sinulla on tiedossasi hyvä ikkuna, otan vinkkejä vastaan kahviloista ja pienistä putiikeista.

Vinttiä on tyhjennetty ja täytetty ja siinä välissä lisätty lämpöä seinän väliin.

On täytetty teevarastot. Maisteltu uusia teemakuja. Kerätty talviomenat. Roikuttu puussa. On nähty kummitäti. On kaivettu maa-artisokkia. On ollut tässä kaikenlaista, kuten tuo piinaava piste objektiivissä puhdistusyrityksistä huolimatta.

Sellaista tavallista ja arkista vain.

7 kommenttia:

 1. Hups, muistin tätä lukiessa omat neilikkani, jotka ovat unohtuneet hyllyn päälle... Onpas mukavia astioita ja herkullisia sävyjä kuvissa. Maa-artisokat ovat herkkua.

  VastaaPoista
 2. Ihania värejä! Jotenkin kesäisiä!

  VastaaPoista
 3. Teillä on niin ihania astioita! Tulen niistä niin hyvälle mielelle!

  VastaaPoista
 4. Kauniit kukat. ne piristävät aina. Ja minäkin katsoin heti että teillä on ihania astioita! Tavallinen arki on välillä hyvä. Enemmän kuin hyvä. :)

  VastaaPoista
 5. Kirsikka: No onneksi niitä neilikoita saa kaupasta uusia. Voisinkin tehdä joskus sellaisen neilikkatestin blogiin, että miten ne kestävät eri tavoin kohdeltuina. Siihen säilymiseen minulla on pari kikkaa.

  Vuodenaikatalo: Ai kesäisiä, en ajatellutkaan asiaa niin, mutta nyt kun sanoit, niin voihan se olla. Olen kyllä alkanut ajatella noita huoneita vuodenaikoina, kuten olet asian minulle opettanut ja se on kyllä tuonut hyvän uuden näkökulman.

  Karkkis: Minäkin päivittäin iloitsen astioista, vaikka tiskivuoren perusteella muuta voisi ajatellakin.

  sade: Olisihan se vähän tylsää juhlia jatkuvasti, siinä mielessä arki on hyvä, mutta kun ei siitä ole aina niin helppoa keksiä päivitettävää blogiin.

  VastaaPoista
 6. Mikä ihanan värinen string hylly siellä vilahtikaan.

  VastaaPoista
 7. Hui - Hai Piia: Se on kyllä tosi nätti väri. Olisin halunnut kirkkaanpunaisen, mutta niitä ei enää viime keväänä saanut. Alakertaan tulee sitten sellainen sitruunankeltainen ja vähän muutakin.

  VastaaPoista