maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kasvillisuustiedote
Uutinen: Omena on tervehtinyt meitä kukin jo monen päivän ajan, eikä loppua näy. Nuuskaisen mennessäni ohi oikein kunnolla, niin että maistuu. Kutsun sitä kevätharjoitukseksi.

Toinen kasvillisuuteen liittyvä kertomus tulee tässä: asparagus pitää olostaan väärinpäinylösalaisin-ruukussa. Begonia vaihdettiin myrsikkiin, sillä begonialla ei riittänyt huumorintaju lentoharjoituksiin vaihtuvissa lämpötiloissa.

Siinä tärkeimmät.

6 kommenttia:

 1. Kevätharjoitus on hyvä. Mulla on persikankukkia, kaupasta.

  Maalis-, touko- ja elokuussa olisi kiva, että olisi omia puita.

  VastaaPoista
 2. Asparagus näyttää hauskalta, kun se on päättänyt alkaa kasvaa oikein päin, kun yksi lehdistä on kääntynyt ylös. :)

  VastaaPoista
 3. Tiesitkös, että ihmisenkin olis hyvä olla joka päivä hetken aikaa ylösalaisin? Tekee hyvää sydämelle. Vaan varmasti löytyy poikkeustapauksiakin.

  VastaaPoista
 4. Ilona: Ajatella, että jossakin joku voi istua kukkivan persikkapuun alla. Olin ihan hitusen pettynyt, kun meidän ainoan kirsikkapuun kukat olivatkin valkoiset, eivätkä vaaleanpunaiset. "Omat" puut on kyllä mukavia, vaikka aina kirveleekin sielua, kun niitä on pakko leikata.

  Saija: Joo se on ihan intoutunut villiksi. Saa nähdä mitä myrsikki tekee, kun siinä on puuvarsi, että alkaako sekin kääntämään lehtiä.

  Jonna: Varmasti olisikin hyvä, siihen sopiva jokin roikotin olis kätevä. Olispa Pepin voimat, niin vois kävellä käsillään päivät pitkät.

  VastaaPoista
 5. Mulla ei ole vielä mitään vihreää, pitää ottaa menetetty takaisin.

  Kuuntelin kateellisena, kun äiti luetteli puhelimessa kaikkia ostamiaan siemeniä.

  Tartteisin myös tuollaisen roikoti roikoti-ruukkuja, kun pöytätila ei riitä viherpeukalointiin.

  VastaaPoista
 6. Nina: Roikotiruukut on kyllä huippuja, niin nerokas ja kissaystävällinen keksintö. Mullakin on suurläjä siemeniä, mutta kaikki suorakylvettäviä, kun ei ole tilaa esikasvatukselle ja on kolme mullasta kiinnostunutta karvatyyppiä. Myös kukkasipuleita on jo aika kasa, mutta ehkä vielä muutaman saan ostaa.

  VastaaPoista