torstai 15. lokakuuta 2015

Maalia ja liimaa

 
 
 
 
 
 
Ensin hajosi kissa. Tuli hirveä huoli, eläinlääkärikäynnit ja jatkuva tarkkailu. Sitten tuli kiire maalata kotikoloja otuksille, liimata koristeita, harjoitella napin painamista oikealla hetkellä ja tekeytymistä pieneksi lavasteen takana. Eilen oli ensi-ilta, kaikki tuli valmiiksi ja nyt vain roudaamme, kiidämme paikasta toiseen ja esitämme valmista. Onneksi kaikki se tapahtuu aamuisin ja arkisin.
 
Koti näyttää karmealta, kukaan ei ole ehtinyt olla sen kanssa tarpeeksi. Kukkasipulit laitetaan istumaan viikonloppuna, sitten voi taas odottaa kevättä. Omenapuut pitävät kynsin ja hampain kiinni vihreistä lehdistään, orapihlaja-aidat ovat vihreitä, vastapäisen talon pihlajassa ei ole marjoja ollenkaan. Siltä näyttää ikkunasta, muutoin pihamaailman asioista ei ole mitään tietoa, on lähdettävä ulkoiluttamaan itseään.

3 kommenttia:

 1. Oi voi. Toivottavasti kissa on korjaantunut / korjaantuu.

  Kuulostaa jännältä tuo arkiaamuisin tapahtuva. Just sun jutulta.

  VastaaPoista
 2. Voi kisulaista, toivottavasti tokenee ♡

  VastaaPoista
 3. Ilona: Juu, ollaan rokkitähtien tavoin kiertueella, keikkabussina valitettavasti vain tavallisauto ja sekin täynnä tavaraa. Kissa korjaantuu hiljalleen, se saa kyllä nyt erityispaljon huomiota ja rapsutuksia.

  Jonna: Harmillista on se, että säveltäjäkissa ei ole käsiteltävissä oleva, joten sen sairastelu on hankalaa, kun ei sitä vain napata syliin ja tuupata lääkettä suuhun. Mutta kyllä se siitä.

  VastaaPoista