lauantai 9. tammikuuta 2016

Aika paljon lintuja

Taikauskoiset kertovat, ettei pitäisi ympäröidä itseään linnuilla, niiden kuvilla tai niitä esittävillä esineillä, että toisivat muassaan huonoa onnea. Meillä menisi monta paikkaa ihan uusiksi, jos ryhdyttäisiin uskomaan sellaista.

Joihinkin uskomuksiin on kuitenkin selvästi uskominen, sillä hämähäkit todella tuovat rahaa, kuten ystäväni minulle on opettanut. Terveisiä erakkomartalle, se toimii! Kun ei niitä nitistä vaan laittaa kävelemään matkoihinsa, voi siitä tulla vaikka lottovoitto. Kymmenen euroakin on rahaa, eikä ollenkaan haittaa, että sekin kymppi tulee tietenkin sille, joka lottoaa ja joka niitä hämähäkkejä aina ulos kantaa. En minä.

Kissani kiharakarvainen uskoo siihen, että kaikki vastaantulevat ötökät on hyvä syödä, jospa vaikka nälkä lähtisi.4 kommenttia:

 1. Kertoiko ystäväsi, miten pitkän aikaa niitä rahoja pitää odottaa....jee kohta olen rikas..:)

  VastaaPoista
 2. En ole tuota lintu-uskomusta kuullutkaan ennen. Ehdottomasti en uskalla siihen uskoa. Pitäisi aika paljon asioita ympäriltä karsia, jos alkaisi uskoa. Varsinkin kun ystävänäkin on eräs Lintutyttö.

  VastaaPoista
 3. Irmastiina: Se voi olla yksilöllistä, että kuinka paljon mikäkin hämähäkki tuo mukanaan rahaa.

  Ilona: Minulla on lintujen kanssa sellainen tunne, kuin istuisi puussa korkealla niiden kanssa, varsinkin täällä yläkerrassa missä olen nytkin kiurujen ympäröimänä. Ehkä kaikenlaisten uskomusten on ollut tarkoitus lisätä ihmisten arkuutta ja pelokkuutta.

  VastaaPoista
 4. Linnut on kivoja , hämähäkkejä pelkään kuollakseni. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin heti lukijaksi. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista