maanantai 15. helmikuuta 2016

Hotellivieraat ja langanjuoksut
Opiskelin kantapään, se ei ollutkaan mahdotonta. Siirsin kaikki kasvit ja vaaralliset esineet korkealle, jotta hotellivieraat eivät kiinnittäisi niihin huomiota. Palvelin pitkäkarvaista leijonatassua ja kotikokoista pantteria, kun he yöpyivät alakerrassa viime viikolla. Oman karvakunnan edustajien mielestä tässä mentiin liiallisuuksiin ja hotellivieraat saivat taatusti parempaa ruokaa ja rutkasti enemmän huomionosoituksia ja ihailevia laatusanoja.

Jää vaihtui lumeen ja postintuoja itki toveripäiväkortin tekstin pilalle, arvailen mitä siinä luki. Virkkasin kameranhihnalle uuden takin. Apinan vuosi vaikuttaa nyt selvästi käsiini, niillä on oltava koko ajan tekemistä.

Komisario Palmua, kaunista Helsinkiä ja niin komeita autoja on tarjolla areenassa, suosittelen.

8 kommenttia:

 1. Kantapään opettelua on tullut harrastettua, mutta vieläkään ei suju hyvin...ainakaan ilman ohjeita ei suju..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kokeilin tuollaista toisenlaista tiimalasia ja huh kuinka paljon kauniimpi siitä tulee. Kestävä tuo tuskin on, mutta ei se mitään.

   Poista
 2. Eikö koulussa enää opetella ? Minun oppimani kantapää näyttää ihan toisenlaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoisia traumoja kertyi koulun käsityötunneilla, jossa leimattiin täysin turhaksi, jos oli hidas oppimaan. Muistan lähinnä purkaneeni. Sain ehkäpä yhden lapasen ja yhden sukan tehtyä silloin, opettajan istuessa vieressä, kaksiosaisesta yöpaidasta valmistui vain housut ja nukkekin jäi vaatteitta. Tätini opetti minut virkkaamaan ja neulomaan sitten koulun kesälomalla ja hyvin ovat ne opit päässä pysyneet. Tämä kantapää on tiimalasi, jonka opettelin, en tiedä onko se helpompi, mutta minusta vähän nätimpi.

   Poista
 3. Minä olen todistettavasti neulonut kuusi sukankantapäätä elämäni aikana, mutta pidän sen oppimista edelleen mahdottomana. Olen kai toivoton tapaus. Ainakin luovuttanut, ei kai silloin mitään opikaan. Noh, ehkä minä osaan jotain muuta. :D

  Kuvittelen kotipesäkissojen mielenosoituksellista ja mustasukkaista käyttäytymistä. Onhan tuommoinen nyt täysin epistä, että ihan hotellia pidetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että käsillä tehtävät asiat voi oppia koska vaan, kun päättää ja pyytää vaikka jonkun opettamaan. Minullekin suuren suuri kärsivällisyysharjoitus tämä. Oi voi, olisit nähnyt sen tepastelun, jota harjoitin yläkerran ja alakerran välillä. Viisi kissaa miellytettävänä oli aika monta.

   Poista
 4. Kantapään kautta :) Olen natiskellut Komisario Palmusta, jotkin elokuvat kestävät aikaa ja vain paranevat ikääntyessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kantapään kautta, mutta tällä kertaa mukavasti ja omassa tahdissa.

   Poista