sunnuntai 20. tammikuuta 2013

PakkasmarjakuussaPostissa odotti jälkijoululahja. Anniinan tekemä kalenteri meidän seinällemme. Nyt on sen mukaan pakkasmarjakuun 20. päivä.

Eilen oli pakkasmarjakuun prinsessataivaspäivä, piti vähän ihmetellä, kun hetken oli niin huimat värit. Oli ulkona nukkuva poika ja hiustenpidennyksiä piirtävä tyttö. Oli pannulla lämmitetyt karjalanpiirakat ja niin kivaa.


5 kommenttia:

 1. Hihi, hauskaa että joku muukin kuin minä lämmittää karjalanpiirakoita pannulla.

  [Aktiivikommentoijan (?) vieno pyyntö: sanavahvistus pois...]

  VastaaPoista
 2. Ilona: Aktiivikommentoijalle tehty palvelus. Tuo karjalanpiirakoiden lämmitys pannulla oli mulle täysin uusi juttu, oltiin kylässä tuossa lähistöllä serkkulassa ja kas kun ne oli niin hyviä ja rapeita. Kaupan karjalanpiirakoissa on mun mielestä aina liian pehmeä kuori ja muutenkin tylsä koostumus, nyt saatan alkaa tykkäämään niistäkin.

  VastaaPoista
 3. kiva idea tuo kalenteri! muuten edelliseen postaukseesi viitaten, meidänkin talosta löytyi kaikenlaista...vanhoja rahoja, joulukortteja tuntemattomilta ihmisiltä, kirjojen välistä kirjanmerkkejä...ja valitettavasti myös uunintäydellinen viinapulloja.

  VastaaPoista
 4. Oioioi, mahtava kalenteri-idea! Minäkin lämmitän muuten karjalanpiirakat aina pannulla, jos niitä on vähän. Isompi määrä uunissa, mikroa minulla ei olekaan.

  VastaaPoista
 5. 17 neliötä: Meillä kun on suvussa kulkenut tuo talo, tietää melkein kenen tavaroita ne löydetyt ovat. Tosin vintiltä löytyneelle pornovideokassille ei ilmoittautunut yhtään omistajaa, mistäköhän syystä...

  varista: Siitä on kyllä ollut paljon iloa, meillä ei ole ollut seinäkalenteria yhteisasumuksessa koskaan. Toinenkin karjalanpiirakkapannuilija!

  VastaaPoista