sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Todellisuusraportti 2
Löysin kirppikseltä kauniin vanhan karkkipurkin, hintalapussa luki, että olisi 30-luvulta. Toisessa avovitriinissä on kumiotus, jota en voi laskea silmistäni, niin paljon siitä tykkään.

Joulupukki toi minulle Maija Poppasen ja uuden salkun. Myös tohvelit, ostoskassi ja iloiset sukat ovat olleet kovassa käytössä.

Kissa S on kasvanut suurnaiseksi syömällä muidenkin ruoat ja lepäämällä lopun aikaa, kaikenlaiset juoksentelut hän jättää suosiolla muille. Pitäisi varmaan hankkia sukset, josko talviliikunta innostaisi viiksekästä ystävää. Minisukset ja pipo, ettei korvia palele.

Viimeisessä kuvassa esimerkki siitä, mitä kaikkea täältä talosta löytyy.

4 kommenttia:

 1. Hauska idea nuo avovitriinit. Ja ihana salkku!

  Meillä Untamo on ikipaisunut kissa. Näyttäisi, että se söisi ja juoksisi saman verran kuin muut kissat, mutta silti se on ainoa plösö. Ruokakin on laadukasta ja tavallista vähärasvaisempaa. Juoksumatto voisi olla toinen vaihtoehto minisuksien lisäksi.

  VastaaPoista
 2. Hanna: Joo, tein noita avovitriinejä viime talvena myyntiin ja sitten keväämmällä jo yhden itsellekin. Tämän syksyn tekeleissä oli kaikista omimmat värit. Niissä pikkujutut pääsevät kuin teatterin lavalle ja parrasvaloista poistumisen mahdollistaa se, ettei siinä ole lasia.

  Meillä Sämpylä vaan paisuu lisää, vaikka kuinka yritetään vahtia ettei se pääsisi toisten kupeille. Yritetään juoksuttaa sitä portaissa, mutta aika nopeasti iskee laiskotus. Nimi taitaa olla enne tai sitten Sämpylä on muuttumassa Limpuksi.

  VastaaPoista
 3. Joku on halunnut muistaa triviaa. Millähän perusteella juuri nuo asiat?

  Tykkään vitriineistäsi.

  VastaaPoista
 4. Anniina: Luultavasti ovat kummitusten vuorosanoja, jotka joku on kirjannut ylös.

  VastaaPoista