lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kertomuksia maljakkokaapilta

Aiemmin olen esitellyt toisen blogin puolella lasihulluuttamme. Nyt huomasin, ettei mikään maljakko ole varattuna kukille ja päätin ottaa kuvan vitriinin edustasta.

Vain ylhäällä olevat kolme muhkuraista mukin näköistä ovat uusina ostettuja, muut ovat lahjaksi saatuja tai kirppislöytöjä tai ostoksia vanhan tavaran liikkeestä. Itse vitriini on hartaudella puutyön perusteissa tekemäni maanantaikappale, täysi farssi ja naurettava näyte siitä, etteivät isot laitteet ole tehty palvelemaan minunlaisiani rauhanrakastajia. Noin täyteen ahdettuna ja peitettynä se kelpaa lasikaapiksi.

Tykkään tuoda kukkia pihalta sisälle, melkein aina meillä on jotakin tuolla astiakaapin päällä. Alemmas ei voi laskea, kun kolme ruohonhimoista karvanaamaa on heti mutustamassa kukkia parempiin suihin.

Alakertaan on suunnitteilla hieman toisenlainen säilytin värilliselle lasille, siitä lisää, joskus monien kuukausien päästä.


2 kommenttia:

  1. Ihania maljakoita! Ja tapetti! <3

    VastaaPoista
  2. Saija: Tätä ei varmaan pitäisi kertoa, mutta ihan kuin ne lisääntyisivät itsestään, taas sinne on tullut lisää jonkinlaisia maljakoita. Hamsteri minussa on täysin villiintynyt.

    VastaaPoista