lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kesäkirjastonhoitajan salainen kilpikonnahistoriaKirpputorit, nuo paikat, joissa voi poiketa ihan vain piipahdusmielessä, ei mitään varsinaisesti etsien ja kuitenkin syli täynnä sellaisesta poistuen. Eilen mökkimatkalla löysin Marimekon kauniin ananas-mekon ja nämä kirjat.

Turtles on englanninkielinen sarjakuvamainen tietokirja vuodelta 1945, siinä kerrotaan kilpikonnain kummallisesta elämästä, varsin hurjin kuvin. Kun olin hieman pienempi, keräilin kilpikonnia ja säästin rahaakin omaan kilpikaveriin, olen nähnyt niissä aina jotakin viehättävää. Kun tarkemmin ajattelee, ehkä hamsterit olivat kuitenkin parempi valinta.

Katso eteesi, Lotta -kirja muuttunee äänikirjaksi, ajattelin lukea sen automatkoilla ääneen. Tämän kesän radiohitit on kuultu jo liian monta kertaa. Pikku Kaupungin tyttö taasen on tyttökirjoja, joita olen keräillyt jatkojalostusta varten.

Ja se Marimekon mekko, se päätyi äitin kesäkoltuksi.

Saapasjalan salonki on myös saanut tunnustuksen, kiitos siitä Agaba. Pakko myöntää, etten aina muista vastailla tunnustuksiin ja haasteisiin, kun blogeja on kaksi, olen vähintäänkin sekaisin siitä kumpaan blogiin tuli mikäkin. Jos nyt kuitenkin yrittäisin ryhdistäytyä ja listaisin viisi kesälemppariblogia, ehkä niissä olisi joku uusi tuttavuus teillekin?

Vuohenlinnan väki

Crafter's Daily

Marttilan tilalla

Osuuskaupan arkea

Mustat unelmat

4 kommenttia:

 1. Kiva nähdä oma blogi listalla :) Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Kiitos "listauksesta"! Ihanan näköistä täällä teillä! Täytyy niitata tuonne lukilistalle tämä blogi myös.

  VastaaPoista
 3. Moi, ja kiitos mainoksesta! Kirpparit on kumman viehättäviä paikkoja, luulen, että se on jotain aarteenetsinnän viehätystä, ihan erilaista kuin uusien tavarain kaupassa. Koskaan ei voi tietää mitä putkahtaa eteen. Ja mä olen myös viime aikoina alkanut keräilemään nuoruuden lempparityttökirjoja eli Lotta- ja Tiina -kirjoja. Odotan vain sitä hetkeä jolloin olis aikaa syventyä oikeaan kirjaan....

  VastaaPoista
 4. PIB: Kun vain saisin sen vielä omallakin lukulistalla toimimaan, sensuuri yrittää pyrkiä väliin, teil on niin tyylikästä, että sitä ei ilmeisesti ole hyvä näyttää mulle, etten vaan tulis kateelliseks (:

  Jenni: On mukavaa löytää hyviä blogeja vielä näinkin monien blogivuosien jälkeen.

  Kaardemumma: Mun tyttökirjavaihe ilmeisesti tuleekin vasta nyt. En ollut lapsena mikään suurensuuri lukutoukka, myöhemmin vasta tuli se vaihe ja silloin luin kaikkea muuta. Noissa vanhoissa tyttökirjoissa on niin viehättävät kannet, että ihan jo pelkästään niiden takia voisin alkaa keräämään noita.

  VastaaPoista