lauantai 14. syyskuuta 2013

Riippumattohaaveilua ja silinterisilakat

Joskus jotkut tuotteet ovat meidän näköisiä, joistakin tulee vahvasti sellainen tuntu, että tämä puhuttelee. Niitä meidän asioita yhdistää jonkinlainen leikkisyys, outous ja kummallisuus, sellaisia me olemme. 

Kun näin ensimmäisen kerran Hemtexin sivuilla kuvia silakoista silinteri päässä, olin myyty. Samaan sarjaan kuului myös riippumatto, josta aiemmin kerroinkin jo. Siinä toisella puolella on itse Fröken Sol ja toisella puolella kaikki puutarhan tyypit. Meillä ainakin kotilot ja sammakot ovat vakiokävijöitä, viime talvena naapuri näki valkohäntäpeurojakin tuossa pihalla.

Kun N lähti Helsinkiin, pyysin häntä käymään riippumatto-ostoksilla, kun sen maksaa puoliksi, ei se ollut ollenkaan niin kallis. Tyyny tuli superyllätyslisäbonuksena, kun N ei voinut jättää sitä kauppaan, joku niissä kaloissa vaan puhuttelee kissanomistajaa.

Nyt odotamme ensi kevättä, kun saa virittää tuon riippumaan puutarhaan, ehkä toisen pään voi laittaa paviljonkiin ja toisen omenapuuhun. Ensin pitäisi vain rakentaa se paviljonki valmiiksi.

5 kommenttia:

 1. Voihan villahousut kun on ihana riippumatto! Pitäisköhän matkia...Ja muutenkin ihania juttuja sulla, täytyy yrittää piipahdella useammin. Syksyä saapasjalalle!

  VastaaPoista
 2. Kaardemumma: Joo pitää matkia, niitä kuulemmavielä jäi sinne Kampin Hemtexiin. Luulen, että on huomattavasti miellyttävämpi riippumiskokemus, kun on noin hieno riippumisväline. Syksyä myös Kaardemummalle!

  VastaaPoista
 3. Hienoja ovat! minullakin on haaveena riippumatto, harmi vaan kun puut pihassa eivät sijaitse kovin suotuisissa paikoissa sitä ajatellen. Aiotteko muuten pitää riippukeinua sisällä? sekin voisi olla mukavaa :)

  VastaaPoista
 4. Sitten, kun mulla on oma koti (en laske tätä kommuunia omaksi, koska ei tämä ole kokonaan minun. tämä on myös neljän muun oma.), niin aion hankkia sinne ison ja upottavan riippumaton, jossa voi lueskella vaikka eddan sankarirunoja.

  Oli muuten erittäin kaunis kylpytakki yksilö tuolla Hemtexin sivuilla. Harmi, kun mulla on jo yksi punainen.

  VastaaPoista
 5. 17 neliötä: Sisälle se olisikin hieno, mutta meillä ei taida olla sille paikkaa. Ajattelin myös varjella pihapuita ja pyytää maahan iskettävät tolpat riippumatolle, iskä varmaan osaa hitsata sellaiset.

  Aino S: Ystävällä oli tampereen kodissa riippumatto sisällä parven alla ja se oli kyllä hieno ajatus. Serkuilla on ollut sisällä myös sellainen tuolimallinen, yhden istuttava, sekin oli mitä mukavin. Entäs jos olisi kesäkylpytakki ja talvikylpytakki, silloin voisi olla kaksi?

  VastaaPoista