sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Tuliaistyyppi

Aina pitää tuoda tuliaisia, jos käy jossain ilman minua, se on sääntö ja koskee lähiomaisia ja kaikkia halukkaita. Olen monta kertaa myös ehdottanut mieshenkilölle matkustelua ilman minua, jotta saisin tuliaisia. (En sanoisi hänen innostuneen asiasta tai tuliaissäännöstäni.) Mutta kun en ole matkustajatyyppiä, vaan tuliaistyyppiä.

Tällä kertaa mieshenkilö kävi niinkin kaukana, kuin Helsingissä ja toi tuliaisena Paumes-kirjan. Olen nyt "lukenut" sen läpi ainakin kymmenen kertaa, eikä riitä millään, pakko selata vaan vielä uudestaan. Huijasin myös melkein onnistuneesti, kun sanoin kirjantuojalle osaavani lukea japania.

Onneksi noita kirjansivuja on huippuvaikea kuvata (huomaa sormien asento), joten pakko on sun siellä myös matkustaa Helsinkiin ja ostaa oma, jos tahdot nähdä lisää. Tai tilata voi myös Japanista asti, itse kustantamosta. Se meni kyllä liian hankalaksi minulle, vaikka osaankin lukea japania, en vain ymmärrä lukemaani.

Onneksi on myös Beloved, josta saatoin tilata pari lisää, ihan vaan, että tulis päivitettyä sohvapöytäkirjallisuutta, vaikka ei oo sitä sohvapöytääkään. Ja jos on ostolakossa, niin voi tulla meille selaamaan Paumes-kirjoja, lupaan keittää kahvia.


5 kommenttia:

 1. Heidi.: Kiitos, hyvä että hymyilyttää.

  Jaana: Polttelis jo kovasti ne uudet, jotka tilasin, mutta ihmettelen mikseivät ole jo ilmestyneet postilaatikkoon.

  VastaaPoista
 2. Joku kaunis keväinen päivä minä tulen ja sinä keität kahvia mutterilla tai teetä ja sitten me katsotaan yhdessä tota kirjaa, jooko täti Violetti? Ps. Olen kohtuullisen innoissani teidän keittiön väristä! Jopa yllättynyt!

  VastaaPoista
 3. Päivi: Juu, muitakin katselukirjoja on, just sulle sopivia hulluja opuksia.

  VastaaPoista