torstai 8. tammikuuta 2015

Silmävitamiini

Viime viikkoina on alakertaamme käynyt tupatarkastamassa yhteensä 43 eri ihmistä ja yksi perhoskoira, lisäksi portailla on käynyt yksi dobermanni. Eivät sentään samanaikaisesti kaikki ja välissä on saanut hengähtääkin. Mutta joku siinä vieraanvaraisuudessa sitten kuitenkin väsytti elimistön ja nyt olen ollut sairaana maanantai-illasta lähtien.

Eilen sain kimpullisen tulppaaneita, lempitulppaanivärissäni, silmälle vitamiinia.

Myös Jonna muisti viehtymykseni violettiin lasiin ja täällä vieraillessaan toivat he meille kauniin violetin lasipurkin, jonne laitoin heti D-vitamiinit. Kaikki tuollaiset ylimääräiset suuhun laitettavat asiat on oltava jotenkin esillä, että muistaa ne siitä pudottaa kurkkuunsa aamuisin.

Ai mitäkö tekee Fauna-malja tuossa Dropp-kulhon sisällä, no se oli sellainen kuumeesta toipuvan pään mahtava 2-in-1-keksintö.


3 kommenttia:

 1. Samaa mieltä tulppaanien väristä! ..ja parantumisia, kestitseminen on rankkaa hommaa..

  VastaaPoista
 2. Upeen väriset tulppaanit !

  Hyvä systemi sulla vitaminien kanssa, kun ovat kauniissa astioissa. Mulla ne on dosetissa. Tuntu on lääkemäisempi ja järjestelmällisempi. Tulee ainakin otettua, vaikka aika ankeahan toi on :D

  VastaaPoista
 3. Marttilan Jonna: Seuraavat tulppaanit olivat kaksivärisiä, pinkkejä valkoisilla reunoilla. Niiden jälkeen ehdottomasti keltaisia.

  Laura: Niille tulppaaneille kävi vähän köpelösti, mutta nyt on jo uudet maljakossa. Ehkä siinä dosetissakin tosiaan on puolensa, varsinkin jos on monta popsittavaa tablettia. Meillä kun on lähes lääkkeetöntä tämä elo, mitä nyt allergialääkkeitä syödään, olis dosetissa melko tyhjää.

  VastaaPoista