torstai 5. helmikuuta 2015

Millainen on oikea koti
Tässä on kirja, jonka toivoisin sinun lukevan, minulla se on vielä kesken, kun täytyy välissä ajatella. Siinä on kirjoituksia kodeista. Ei siis mitään sellaisia romanttisia kummitustarinoita ja remonttikertomuksia ja täydellisen sunnuntaipäivän kuvauksia, vaan näkökulmia kotiin. En tahdo paljastaa oikeastaan yhtään mitään, mutta suosittelen.

Pia Ingström, Tunteilla on tilansa - kirjoituksia kodeista

8 kommenttia:

 1. Kiitos kirjasuosituksesta, pitääkin mennä käymään kirjastossa!

  Koti on rakas, vaikkakin aina kesken.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kiinnostavalta! Vinkki siis kirjoitettu ylös, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Nina: Toivottavasti löytyy kirjastosta, tämä on viime vuoden satoa. Saatiin kirja lahjaksi jouluna, ehdottomasti lukemisen arvoinen.

  Saija: Hyvä, en usein jakele vinkkejä elokuvista, musiikista tai kirjoista, jotenkin tuntuu, että on niin outo maku, ettei kenelläkään ole samoja mieltymyksiä, mutta koska tämän on ennen minua lukenut Puukenkämies uskallan suositella.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kiitos vinkistä!
  Rakastan kirjoja, jossa pähkäillään tiloja, taloja ja niihin liittyviä tarinoita!

  - Leena-Kaisa

  VastaaPoista
 5. Herätit mun kiinnostuksen. Olisi myös hyvin minun tähän aikaan sopiva ;)

  VastaaPoista
 6. Driimit: Minäkin, voisin elää joidenkin elokuvien tai kirjojen lavasteissa, pyyhkiä ihmiset ja tapahtumat pois siitä edestä ja nautiskella. Harmi, ettei sellaisia ominaisuuksia ole älyaika vielä tuonut tullessaan. Salahaaveeni on joskus tehdä sellainen kotikirja, jossa on vähän toisenlaisia koteja.

  Laura: Varmasti, toinen essee kertoo kesäasumisesta, sekin sopis sulle.

  VastaaPoista
 7. Minä en lue kirjoja, mutta haluaisin lukea. "Luen" eli selailen sisustuskirjoja, lehtiä, askartelujuttuja ym, mutta en "oikeita" kirjoja...Mutta tuo vinkkisi kuulostaa mielenkiintoiselle...

  VastaaPoista
 8. Vuodenaikatalo: Voit ajatella, että tuossa kirjassa on kolme pitkää lehtijuttua, eihän sitä tarvitse kirjana ottaa. Esseemuoto sopii minusta oikein hyvin myös sellaiselle, joka ei paljon lue.

  VastaaPoista