perjantai 17. heinäkuuta 2015

Asioiden keskeneräisyys


Kesken:
Riina Katajavuoren Lahjat,
Veera Salmen Puluboin ja Ponin loisketiivis kirja,
Mirkka Rekolan Tuoreessa muistissa kevät,
työhuoneen uudelleenjärjestely,
ulkona pullopenkki.

Suosittelen:
Alabama Shakes musiikkiyhtyettä.
Ahomansikoita, eli mettämansikoita ja
marjasinikuusaman marjoja.
Kirjaston poistomyynnistä ostettujen kirjojen paperikansien poistamista, jolloin inhottava kontaktimuovikin lähtee irti. Piilossa on kauniita kirjankansia.

3 kommenttia:

  1. Heh, milloinkahan ei olisi kymmeniä ellei satoja asioita kesken? Mulla on kans paha (tai hyvä?) tapa aloittaa kirjoja ja sitten aloitankin jokun muun, joten keskeneräisiä kirjoja on kans kymmeniä. Veivaaminen kahden kodin väliä edesauttaa tuota, kun en aina ota kirjaa mukaan, kun tiedän, että siellä toisessakin päässä on kirjoja kesken. Niinpä sitten niitä jää. Mutta sellaista elämä varmaan on, koko ajan tehdään matkaa.

    VastaaPoista
  2. Saila: Kun olin kirjoittanut tätä huomasin työhuonetta järjestellessäni, että kirkkaasta muovilaatikosta minulle irvisti yksi keskeneräinen koulukäsityö ja vaikken nyt kovinkaan vanha ole, niin on sentään yläasteen käsityön tunneista sentään aika monta vuotta aikaa. Opin jo silloin ilmeisesti jättämään asioita kesken ja sen jälkeen ilmeisesti säilyttelemään kaikenlaista roinaa. Kaiken kukkuraksi se keskeneräinen on kauhean ruma ristipistoin tehty nalle.

    VastaaPoista
  3. Toisaalta on hyväkin olla useita keskeneräisiä projekteja, jotta voi sitten jatkaa toista, kun yksi projekti ei huvita. Tai sitten voi aloittaa kokonaan uuden projektin... hups!

    VastaaPoista