sunnuntai 9. elokuuta 2015

Kätketty

Iltaisin olemme lähteneet kätköilemään, että seikkailuntarve tulee ravituksi. Aarteita on löytynyt. Mikä sopivan nörtti ja outo harrastus, eikä kukaan ollut kertonut siitä meille aiemmin.

Viimeisenä aukiolopäivänä vein äitini ja Puukengän Pyhäniemeen. Törmäsimme taasen Lotta Mattilan eläimiin, tämä alkaa olla jo aika mielenkiintoista, kohta ne varmaan tulevat ovellekin. Pidin seuraavista: Malena Granqvistin valtavat jänikset ja papanavuoret, Lasse Ursinin huikeat sateenvarjot, Lotta Mattilan Hyvät Herrat, Aino Louhi, Pekka Jylhä, Vappu Rossi ja Renata Jakowleff. En pitänyt teosten epäjohdonmukaisesta numeroinnista.

Toiseen blogiin  jo kirjoitinkin matkastamme Tampereelle, joka oli tämän kesän ainoa pidempi retki, sen jälkeen tuli armoton pujonuha, joka laittoi kulkemaan talouspaperirulla kainalossa. Kuka on keksinyt sellaisen kasvin! Nyt jo vähän helpottaa. Onneksi tapasimme Tampereella ihanan Ilonan, sitä kukkaistyttöä kun on ajoittain ihan oikea ikävä, nyt jaksan taas odottaa seuraavaa kertaa jäisellä kahvilla tietenkin Runossa.

Minä en vielä hautaa kesää, kuten blogeissa nyt jo kovasti tehdään, toivon vielä retkiä, kätköjä ja nuhatonta aikaa!

4 kommenttia:

 1. Apua, joko nyt on syksyaatokset blogeissa? Minä aion kyllä elää niin hetkessä, kun vihdoin on kesäisempää. Jaksaa sitten kylmää ja pimeää vuodenaikaa paremmin ja ehtii sitä syksyäkin fiilistellä vähän myöhemminkin.
  Ihania kenkiä kuvassa.😊

  VastaaPoista
 2. Kirsikka: Kengät löytyvät Forgget me not- liikkeestä Tampereelta, kirjoitin siitä toisen blogin puolella, sinne kannattaa mennä paikan päälle ihastelemaan. Pikkusen on ollut syksyä ilmassa blogeissa, semmoista kesän summaamista ja yhteenvetoa, voihan sitä kesää jatkaa vaikka loma loppuisi.

  VastaaPoista
 3. Hihii, ihan oikea Tuikkiksenikävä iskee toisinaan tännekin, nyt taas jaksaa. Seuraavaksi kohteeksi on jo melkein lukkiutunut se teidän kaupunkinne.

  VastaaPoista
 4. Ilona: Hyvä, froteekissa ja kaverit laitetaan ikkunalle riviin teitä odottamaan ja kakku uuniin!

  VastaaPoista