perjantai 11. lokakuuta 2013

Jos opettelisi lukemaan ohjeita

Jätin nämä vuoden 1960 VN-lehdet jo kerran ostamatta, kun palasin ostamaan niitä myöhemmin, ei niitä enää ollut. Viimeksi, kun kävin samalla kirppiksellä ne olivat sittenkin vielä siellä ja nappasin ne heti mukaani.

Haluaisin kokeilla jonkun neuleohjeen toteuttamista. En osaa moniakaan neulomisen perusasioita, teen aina käsityöt päästäni ilman ohjetta ja nautin selvästi enemmän virkkaamisesta, kuin neulomisesta, vaikka molempia teen. Onneksi nykyään on internet ja monet hyvät vinkit hankaliin kohtiin ja outoihin silmukoihin.

5 kommenttia:

 1. Ohjeiden luku on kyllä ehkä kutakuinkin yhtä tylsää ku teininä kokeisiin lukeminen.
  Joskus se voisi kyllä olla onnistumisen kannalta aika hyvä juttu ;)

  VastaaPoista
 2. Agaba: Kuten kokeisiin lukemisessa, en tässäkään pidä mitään kiirettä. Kunhan haaveilen osaavani.

  VastaaPoista
 3. Hauskat lehdet löysit :)
  Noihan vois sopia vaikka tauluiksi myös.

  Ohjeiden lukeminen ei kuulu munkaan vahvimpiin puoliin. Ei neuloessa, eikä esim laitteiden ohjekirjojenkaan. Yleensä alan vaan painella nappeja ja meen vaikeuksien kautta voittoon ;)

  VastaaPoista
 4. ///// L A U R A: Kunhan niitä vähän aikaa pyörittelen, niin eiköhän niille joku tarkoitus löydy. Tykkään kyllä kovasti varsinkin noista kansikuvista. Mä luen selosteet vain lääkkeistä, niistä löytyy niin kummallisia asioita, että olis varmaan ollu parempi olla lukematta. Eilenkin laitoin silmävoidetta, jossa oli jotakin villa-alkoholia, että uskaltaakohan tässä enää villalankaakaan käyttää, jos siitä vaikka humaltuu.

  VastaaPoista