tiistai 22. lokakuuta 2013

Kun lahjetta tehdessään tajuaa


Että ei kyllä kertaakaan halua kuulla huomautuksia Harry Potterin väreistä. Että en varmasti ole mitään Potter-lahjetta tässä nyt tekemässä, vaan ihan tosi hyviä villahousuja itselleni.

Jotkut väriyhdistelmät assosioituvat tiettyihin asioihin, kuten sininen ja vihreä yhdessä ovat minulle Neste. Keltainen ja punainen ovat Nalle Puh. Oranssi ja turkoosi ovat Pelicans. Tietty sinivioletti on Kokoomus ja keltainen ja sininen Ruotsi.

Nämä ovat kuin päässä soivia rasittavia lauluja. Näistä ei vaan pääse. Aion kyllä tykätä villahousuistani ja ehkä lisätä harmaata enemmän hämätäkseni.

4 kommenttia:

 1. Ai Harry Potter? Ei minusta kyllä yhtään. Punaisen pitäisi olla syvempi jos Rohkelikoksi meinaisi. Ainakin sellaista mieltä minä olen.

  VastaaPoista
 2. Jonna: No huh, sinä jos kuka tiedät, minä en tiedä ja heti googlasin Harry Potter-neuleita ja siellä kyllä oli joku violettisävyinen.

  VastaaPoista
 3. Hienot pöksyt joka tapauksessa tulossa. Tekisi mieli itsekin ryhtyä villahousuja neulomaan, mutta en nyt saa aloittaa mitään uutta ennen kuin villatakki on valmis.

  VastaaPoista
 4. leena: Kiitos, toivottavasti intoni jatkuu loppuun saakka, eivätkä nämä jäisi kesken, niinkin voi kyllä käydä. Teet sitten villatakkiin sopivat villahousut, niin voit peittyä neulepintaan kokonaan.

  VastaaPoista