perjantai 11. lokakuuta 2013

TähystyspaikkaRaidallinen neiti Sämpylä on oppinut hyppäämään uunin päälle, hän on silminnähden ylpeä suorituksestaan jokaisen loikan jälkeen. Ensimmäisinä päivinä tämä ei sopinut kiharakarvaiselle kissaotukselle ollenkaan, vaan hänen oli hypättävä perässä ja hienovaraisesti työnnettävä raidallinen ystävä hampaita käyttäen alas.

Muutaman kerran jälkeen kiharakatti luovutti ja nyt saa Sämpyläkin tähyillä uunin päältä rauhassa. Tielle näkee paremmin ylhäältä ja harakatkin tulevat välillä ikkunalle tervehtimään, se saa Sämpylän valpastumaan. Toisen puolen sivu uunista on sen näköinen, että joku tahmajalka on siitä ottanut tukea moneen kertaan, kauniin valkoiset sukat siis hämäävät, eivät taida olla niin puhtaat miltä näyttävät.

2 kommenttia:

  1. No sieltähän tähystää pitkälle. Mulle on tullut ihan hirvee cornari-kuume ja olenkin silmäillyt myynti-ilmoituksia, jos vaikka sellainen joskus kotiutuisi. Ihana käkkäräkarva! :)

    VastaaPoista
  2. Jaana: Laitapas mulle sähköpostia (saapasjalanblogi()gmail.com), voin vähän neuvoskella noissa cornarijutuissa, sellaisia vinkkejä, joita olisin itse halunnut silloin kun olin hommaamassa kissaa.

    VastaaPoista