maanantai 14. lokakuuta 2013

Se saapasjalan salonki





























































Se saapasjalan oikea salonki sijaitsee kai vaatehuoneessa, jos salongilla viitataan jonkinmoiseen kauneussalonkiin (blogin nimen voi mieltää monin tavoin, kaunistautumista täällä kyllä harvemmin on käsitelty). Siellä roikkuvat monet mekot ja keskellä on aarrearkku, joka kätkee sisälleen neuleet. Vähän on jätetty tilaa mieshenkilönkin vaatteille.

Vaatehuoneen kukkokaapiksi nimetyn vanhan liinavaatekaapin päällä on purkkipaljous. Purkeissa on koruja. Seinää vasten nojaa vanha kehys ja sen sisällä on ystäväni Idan tekemä tilaustyö. Tilasin häneltä hetken Veronikan kaksoiselämästä, kauniin tapetin ja valokatkaisijat. Miltei aina mukanani kulkenut kerrosvati, joka nököttää vinossa, kannattelee lempikoruja. Yksi suosikki on Jonnalta saatu painava punainen kaulakoru, olen käyttänyt sitä melkein koko kesän.

Peräseinällä on peili, vanha täällä talossa ollut. Peilin kulmalla roikkuvat naamiot, huononnaamanpäivänä voi siitä sitten valita mieleisensä. Kukkokaapin yläpuolella korkealla on hattuhylly, siellä on kolme hattulootaa ja yksi laukku, kuvassa näkyvän "Majas fina hatt"-laatikon sain ystävältäni Miimulta valmistujaislahjaksi, se sisälsi hattuja tietenkin.

Alkovista tehty vaatehuone on ollut paras ratkaisu, eikä siihen aina tarvita kiinteitä kalusteita ja liukuvia peiliovia.

3 kommenttia:

  1. Huononaamapäivä :D

    Ihania juttuja sulla! Rasioita ja laatikoita ♥

    VastaaPoista
  2. ///// L A U R A: Oon purkkihamsteri, kaiken minkä voi purkittaa, minähän purkitan.

    Saija: Kiva kuulla.

    VastaaPoista