tiistai 17. joulukuuta 2013

Elmerin serkku ja muita
Emme olleet kumpikaan ennen varsinaisesti kirjailleet yhtään mitään, mutta näköjään sekään ei ollut kovin vaikeaa. Kaksi ensimmäistä tein minä ja alimman teki mieshenkilö. N teki myös äidilleen syntymäpäivälahjaksi pienen kirjaillun taideteoksen, mutta siitä en ehtinyt ottaa kuvaa. Niin ja Oulun tyttökin teki omansa, mutta siitä hän saa kertoa itse, kunhan palaa maailmalta.

Ensimmäisessä kuvassa on Elmerin serkku, tiedättekö värikkään Elmeri-norsun? Taidan antaa sen joululahjaksi hyvään kotiin. Vaikka kaikenlaista teenkin käsin, harvemmin annan niitä joululahjaksi, olen kai enemmän ostajatyyppiä tai sitten en uskalla asettaa aikatauluja käsitöiden valmistumiselle, terveisin nimimerkki tilkkutäkki on edelleen kesken.

Toisessa kuvassa on sitaatti Hugo-Peikolta, ajattelin ripustaa tuon yläilmoihin, sinne missä kissaystävä usein keikkuu.

Viimeinen kirjontateos on N:n lempisitaatti, jota käytetään useissa tilanteissa arkielämässä, kuten ajettaessa Prisman parkkihallin yläkerrokseen loisteputkiliuskaa pitkin.PS. Kissojen mielestä nämä ovat mainioita istuinalustoja, siksi kuvissakin on lukuisia kissankarvoja.

5 kommenttia:

 1. Kissat istumapaikkavalintoineen! :D Ja miten symppis ronsu <3

  VastaaPoista
 2. Hienoja!
  Kissojen istuma-alustoja taitaa olla kaikki keskeneräiset käsistä hetkeksi lasketut askartelut.
  Nimimerkillä: joululahjojen paketointi sujuu äärettömän hitaasti

  VastaaPoista
 3. anni: Myös kaavapaperi tai lattialle levitetty kangas sopivat istumistarkoitukseen.

  Jaana: Meillä aputonttu on vähän turhan kiinnostunut teipeistä, tulee aina järsimään niitä, kun ihminen luulee olevansa nopea.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttäää! Itseltäni pikkutauluharrastus jäi vähän väliin keväällä olleen käsileikkauksen myötä, mutta tässä taas inspiroituu! :)

  VastaaPoista
 5. 17 neliötä: Käytiin hamstraamassa lisää taas kirjontakehyksiä, eiköhän kohta jotakin uutta synny.

  VastaaPoista