maanantai 16. joulukuuta 2013

Onnellisen langanhypistelijän pakettiMeidän Kontti-kirppiksellä on askartelutarvikepiste, josta kahmitaan kamaa kassiin tai sitten punnitaan. Tämä mielenkiintoinen laatikko odotti minua punnittavien puolella. Mitäänhän se ei painanut, joten hinnaksi tuli ruhtinaalliset 0,20 senttiä. Vaikka laatikko olisi ollut tyhjä, olisin maksanut siitä vaikka euron tai kaksi.

Laatikossa on pala jonkun elämää, enkä aio poistaa sieltä noita kirjainluonnoksia, jouluntoivotuksia tai vaihtaa lankojen paikkojakaan, vaikka lankoja ja neuloja kyllä ajattelin käyttää.

Olemme innostuneet kirjomisesta N:n kanssa, siksi kaikenlaiset kirjontalankalöydöt ovat mahtava lisä värivalikoimaan. Tänä jouluna saatan paketoida ainakin yhden kirjomani pikkuisen taulun, jos rohkenen.

Tämä löytö menee kyllä tämän vuoden top 10 kirppislöydöt listalle, niin iloiseksi siitä tulin.


3 kommenttia:

 1. Vau, onpa tosiaan ihana löytö! Minäkin löysin kerran aika mukavan kasan kirjontalankoja kirppikseltä, olivat tosin vain muovipussiin pakattuja... Tulee kyllä aina kirpputori-innostus itsellekin, kun näkee näitä teidän löytöjä :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kiehtova aarreboksi! Minuakin on purrut käsityökärpänen ja koko ajan tekisi mieli olla neulomassa. :)

  VastaaPoista
 3. virkattu lintu: Minäkin olen keräillyt kirjontalankoja siten, mutta täytyy tunnustaa, että pari violettia helmilankaa on jostain syystä yläasteen kässänluokasta peräisin.

  Saija: Siinä on aito aarteen hajukin. Hyvä juttu, ehkä jonakin päivänä et muistakaan sitä aikaa, kun et vielä ollut kässäkärpäsen puraisema!

  VastaaPoista