maanantai 2. joulukuuta 2013

Puhelin


Kävi niin, että älyaika tuli minuunkin. Laiha ja litteä puhelimeni meni pöytälaatikkoon viettämään vanhuuttaan ja uusi älykäs tuli tilalle. Jotain turhamaisuudestani lienee kertoo se, että jo saman päivän iltana piti saada puhelimelle uusi mekko, marimekko. 

Ystäväni Aino sanoi, että tiesi minun innostuvan instagrammista heti, kun vaan saan jonkin välineen, jolla käyttää sitä. No niin kai siinä sitten kävi.

Sieltä instagrammista saattaa nähdä joulukalenterinkin luukkujen yllätyksiä ja kuvia seikkailuista, unohtamatta tietenkään kissakuvien loppumatonta virtaa.
Minut löytää neitirasymattona.

3 kommenttia:

 1. Löysin muuten sopivan mekon omallekin puhelimelle. Saatanpa siis ostaa sille joululahjan.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat! Kissat! <3 Älyaika on löytänyt minutkin, kun viime talvena hukkasin puhelimen lumihankeen ja sain poikaystävän puhelimen "lainaan". No, jäi vähän pidemmäksi lainaksi. Mutta instagramia vasta harkitsen....pitäisköhän munkin sitten, ku muutki... :)

  VastaaPoista
 3. Aino S: Se varmaan tulee onnelliseksi!

  Saija: Kyllä sun pitäis, oonhan mäkin siellä ja aika moni muukin blogityyppi. Saahan profiilin tietenkin pitää yksityisenäkin, jos tahtoo pitää sen vain harvoille ja valituille. Mä ajattelin instagramin vähän kuin blogin jatkeena.

  VastaaPoista