maanantai 9. joulukuuta 2013

Kestokuusi

Meille tuli huoneeseen kuusi, huonekuusi. Minun Mummini makuuhuoneessa oli tuollainen, vaaleampi, tai sitten oli kesä ja se johtui siitä, muistan silittäneeni sen pehmeitä neulasia. Kissallisena on hieman hankalaa löytää kasveja, joita kissat eivät söisi, tämä osoittautui kuitenkin hyväksi, sillä inhottavasti pistelevät neulaset estivät maistelun.

Ruukuksi kuusi sai itselleen Salon kirppikseltä kesällä löytyneen Arabian ruukun. Kirppislöytö on myös tuo Fazerin puulaatikko. Karhu tuli joulukalenterista, tänään se sai kaverikseen ketun, ei kerrota sille joka luukkuja aukoo, mutta kolmaskin valkoinen eläin on tulossa.

2 kommenttia:

  1. Tuollainen huonekuusi on niin perinteikäs huonekasvi! Vanhan Rauman anoppilassanikin on sellainen. Minä taas löysin Stockmannilta unelma-asparaguksen, jollainen taas oli lapsuuden kodissani.

    VastaaPoista
  2. Karkkis: Meillä tuntuis nyt olevan perinteikkäitä kasveja, kun on anopinkielet ja huonekuusi. Mitä tahansa ikivanhaa kotilehteä selaakaan, niin aina kököttää anopinkieli jossakin lipaston päällä. Pelargonioista en siltikään vielä omassa kodissa tykkää, mutta kunhan tästä vanhenen, niin eiköhän niidenkin aika koita.

    VastaaPoista