lauantai 11. kesäkuuta 2016

Kukilla kävelyä

Ystäväni kertoi aikeistaan matkustaa Muhun saarelle, pysäytin keskustelun suurieleisesti huitoen ja pyysin tuomaan minulle Muhu-tossut. Olin nähnyt sellasista kuvia ja aina välillä yritin katsella netistä, josko niitä joku toisi Suomeen.

Viime maanantaina, kun tapasimme koitti onnenpäivä ja sain tuliaisiksi ihan oikeat kirjotut tossut, jotka ovat vielä hienommat, kuin pystyin kuvittelemaan.

Katselen kirjottuja kukkia ja mietin tuon ystävän ihanaa puutarhaa ja sitä, että joskus on hirmuisen hyvä olla tuliaistyyppiä ja avata suunsa.

Ulkona unikot ovat joutuneet taipumaan salaojaremontin vuoksi, ehdin kuitenkin nappaamaan yhdestä kuvan. Vieläkään ei ole aivan unikkopuutarhaa, mutta kuitenkin enemmän tänä vuonna, kuin edellisenä.

6 kommenttia:

 1. Edelleen, tossut ovat hienot ja yhäti olen kateellinen.

  Noissa unikoissa on hyvä punainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unikkojen punainen on jotenkin hassu, yhdessä tulppaanissa on sama, että sitä on oikeastaan mahdoton tallentaa täysin luonnollista vastaavana kameralle, punainen aina muuttuu. Minusta nuo miltei kreppipaperiset tavalliset punaiset unikot ovat ihania, kun taipuvat vartensa kanssa vaikka mille mutkille, mutta eivät ihan helposti katkea ja ne karvaiset varret, oh ja voi. Tästä tuli oodi unikolle.

   Poista
 2. Niin kauniit tossut. Mullakin on hienoja ystäviä, jotka muistaa tuliaisilla, ja välillä yritän itsekin olla sellainen (sangen epäjohdonmukainen tuliaisostelija tosin). En tiennyt koko Muhu-saaresta, nyt menen googleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidät on ympäröity kaltaisillasi matkamaakareilla, sekös vasta mukavaa. Tuntuu, että saa vaikka mitä, kun saa tarinoita muista maailmoista. Voin pyytää Muhu-vinkit sulle, jos ihan vallan kiinnostumaan ryhdyt.

   Poista
 3. Ah, miten kauniit jalkineet. Aivan huikea tossutarve heräsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinulla, jos jollakin pitäisi ehdottomasti olla kukkaistossut!

   Poista