perjantai 3. helmikuuta 2017

HaukatSänky lähti talosta toiseen. Jotkut pystyviikkaavat elämäänsä ja lajittelevat itsensä hallitsijoihin. Minä kirjoitan maakuntakaloista ja oikeasilmäkampeloista. Katson kuvia kevääntuojista, vaikka tiedänkin helmikuun juoksevan (eihän tässä enää mitään hätää ole). Näen unia haukoista ja croissantti-taikinasta tehdystä kaksikymmenkertaiseksi suurennetusta ihmisen luurangosta, joka makaa kalliolla.

Tähän aikaan vuodesta pää on vielä tuore, vastaveistetty ja terävä, on hyvä tehdä suunnitelmia suunnitelmien tekemisestä. Ideoiden ei ole vielä myöhäistä istua multaan ja viitata sieltä vihreällä kädellään, sillä vielä on aikaa siihen kun västäräkki istuu kivellä ja nypitään orvokeista kuihtuneet pois. Kaikki on vielä tulossa, kaiken nuput, alut ja loput.

4 kommenttia:

 1. Hei, minä olen tosi hyvä tekemään suunnitelmia suunnitelmien tekemisestä. Ihanaa kuulla, että muitakin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen se sellainen iso suunnitelma sitten lähti matkaan ja vielä ennen viimeistä lähetyspäivää, sekin on saavutus. Sellaisia suurien suunnitelmien suunnitelmia on suunniteltava pitkään ja hartaasti, paperilla ja pääkopassa. Toivotaan parasta.

   Poista
 2. Ihana teksti. :) Ja minulla myös tapana enemmän tehdä suunnitelmia suunnitelmien tekemisestä kuin oikeasti tehdä suunnitelmia tai toteuttaa niitä... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteuttamiselle annetaankin usein niin kovin paljon sitä arvoa, aikaansaaminen on niin ihailtua, eikä ajattelua ja aikomusta arvosta kukaan. Kaikki kuolleetkin muistetaan vain siitä, mitä saivat aikaan, vaikka oikeasti se mitä ajatteli juodessaan joka aamu kahvinsa on jotenkin oleellisempaa, jos minulta kysytään.

   Poista