torstai 24. maaliskuuta 2016

Kuvia mielihuoneesta

On aika tutustua Muumipappaan. Sain syntymäpäivälahjaksi hyllystäni puuttuneet osaset. Erikoista, että Muumipappa saapuu luokseni aina muiden jälkeen. Siitä olen kirjoittanut aiemmin täällä. Hirmuisen kivaa saada lahjaksi kirja, yleensä minä olen se, joka niitä antaa, koska osaan paketoida vain kovia ja laatikon muotoisia paketteja, eli kirjoja, levyjä ja niitä laatikoita. Vähemmän olen antanut lahjaksi potkukelkkoja ja jalkapalloja.

Yläkerrassa järjestys on taas muuttunut, kun kukkokaappi muutti mielihuoneeseen, jossa jatkuvasti jokin kohta on muutoksen alla. Kaappi söi sisuksiinsa yllättävän paljon kirjoja ja muuta materiaalia, silti kirjasäilytys on kaikista hankalin asia. Me mietimme sitä tuleeko tulevasta olohuoneesta (tunnetaan nyk. romuhuoneena) kirjojen koti, vai ovatko ne edelleen siellä täällä. Tulin taas ajatelleeksi kotia, kun katsoin Suomen kauneimmiksi väitettyjä televisiosta. Huh huh ja oi voi sanon, mielikuvituksen kuolema.

6 kommenttia:

 1. Minä jäin tuijottelemaan mielihuoneen värejä. Upea kevään vihreä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin aika hassu vihreä, herää auringon paistaessa ihan eri väriseksi. Tykkään siitä vaaleanpunaisen ja valkoisen kanssa hirmuisesti.

   Poista
 2. Onpas kivoja juttuja siellä kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oikeasti mielihuoneessa on myös vähemmän kivoja kasoja, joita en ole jaksanut sortata. Laajennusosa olisi tervetullut.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, kaunista siellä jo on, mutta viihtyvyyden kanssa on vielä tekemistä, projektit kulkeutuvat kyllä muihinkin huoneisiin, kun en malta istua tuolla väkertämässä.

   Poista